Ez a bankszámla tényleg ingyenes! Mi a garancia?

hirdetés
2022 augusztus 10., 05:34
ad

A hazai kereskedelmi bankoknál több olyan bankszámla is elérhető jelenleg, ami díjmentes alapdíjat és kártyahasználatot biztosít. A kizárólag a Bankmonitoron keresztül igényelhető CIB ECO számlacsomag azonban teljes ingyenességet biztosít: az alapdíj és a bankkártya mellett az átutalásokért és értesítésekért sem kell fizetni.

Mit jelent a Bankmonitor garancia?

A kizárólag a Bankmonitoron keresztül elérhető CIB ECO-val tehát két évig teljesen díjmentesen bankolhatsz, amelyre a Bankmonitor egyedi garanciát vállal.

Ennek értelmében, ha a bank mégis olyan költséget számol fel, ami szerződési feltételek díjmentes tételei között szerepel, akkor a Bankmonitor 30 000 forintot fizet Neked.

Milyen szolgáltatások díjmentesek a Bankmonitornál igényelhető CIB ECO bankszámlával?

A két évig garantáltan ingyenes CIB ECO bankszámla rendkívül kedvező szolgáltatáscsomag, amely kizárólag a Bankmonitoron keresztül igényelhető. Az egyedi díjcsomag a legtöbb tranzakció és szolgáltatás tekintetében díjmentes.

A bankszámla éves összes költsége tehát nulla forint, valamint az első két évben ingyenesen vehetők igénybe az alábbiak:

  • alapdíjak (számlanyitás, számlavezetés éves díja)

  • bankkártya (kibocsátási díj, éves díj)

  • tranzakciók (netbanki/mobilbanki eseti átutalás, csoportos beszedési megbízás, állandó utalás)

  • kártyahasználat (kártyás vásárlás, készpénzfelvétel*)

  • értesítések (amennyiben push üzenetként érkeznek).

  • Mindezek mellett a tranzakciós illetéket sem szükséges megfizetned.

* Vagy a jogszabályi díjmentes lehetőséggel élsz (havi 2 db, összesen legfeljebb 150 ezer forint összegben, bármely hazai bankautomatából), vagy havi egyszer legfeljebb 400 ezer forintot vehetsz fel a CIB Bank ATM-jéből.

Nézd meg az összes elérhető kedvezményt a Bankmonitor kapcsolódó oldalán.

Hogyan igényelhetsz CIB ECO bankszámlát?

1. Keresd fel a Bankmonitor ingyenes bankszámla oldalát, ahol megismerheted a konstrukció további előnyeit és feltételeit.

2. Az oldalon található kalkulátorral nézd meg, hogy melyek a bankolási szokásaidnak leginkább megfelelő számlacsomagok, és kattints az ÉRDEKEL gombra a kiválasztott konstrukció mellett.

3. Ezt követően elindíthatod az igénylést online is, vagyis otthonról kényelmesen meg tudod nyitni új számládat. A Bankmonitor szakértői természetesen végig segítenek a folyamat során, amennyiben elakadnál.

Mik a feltételek?

A garantáltan ingyenes CIB ECO bankszámlához elég, ha a számládra havonta a minimálbérnek megfelelő összeg beérkezik (2022-ben bruttó 200 ezer forint, ami nettó 133 ezer forintnak felel meg). Fontos, hogy elektronikus felületen - netbank, mobilapplikáció - add meg a megbízásokat, illetve az értesítéseket push üzenetben kérd. További feltétel, hogy ne rendelkezz meglévő CIB számlával.

A számlanyitást a Bankmonitoron keresztül, online kell elindítani. Ha a folyamatban segítségre lenne szükséged, a Bankmonitor bankszámla szakértői állnak rendelkezésedre.

A döntés előtt érdemes megismerkednek az ingyenesség és a garancia valamennyi feltételével:

A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO, kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban. A további feltételeket a CIB Bank Zrt. lakossági ügyfelek részére szóló Bankmonitoron keresztül történő számlanyitásra vonatkozó Promóciós Szabályzata, valamint a CIB ECO, CIB ECO Plusz bankszámlákra vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák. A Bankmonitor garancia nem vonatkozik a számlanyitást követően jogszabály alapján felszámított költségekre. A tévesen felszámított, de CIB Bank Zrt. által utólag kiegyenlített vagy visszaírt összeg nem tekinthető a 0,- Ft-os költség megsértésének.