szeptember 27., 06:08
ad
8 hiba, amit sok lakáshiteles elkövet

Egy lakás megvásárlása, különösen akkor, ha hitelre is szükség van hozzá, életünk egy legmeghatározóbb pénzügyi döntése lehet. Bonyolítja a helyzetet, hogy a dolog rendkívül összetett, teli apróbb és komolyabb buktatókkal.

január 30., 07:12
ad
Miből újíthatod fel az ingatlanodat 2023-ban?

A 2022 nyarán napvilágot látott rezsiváltozások hatalmas felújítási, korszerűsítési lendületet indítottak el Magyarországon. Az otthonfelújítási támogatást is számos család használta ki, de annak sem kell csüggednie, aki lemaradt, vagy csak 2023-ban vágna bele a munkálatokba. Mutatjuk, mi segíthet a finanszírozásban.

2022 november 17., 10:38
ad
Mekkora a havi törlesztője most 60-100 millió forint lakáshitelnek?

Egy 100-200 millió forint értékű ingatan megvásárlásakor egyáltalán nem ritka a nagy összegű, akár 100 millió forintos lakáshitel igénylése, de több olyannal is találkoztak mostanában a Bankmonitor szakértői, aki azért vett fel jelentős összegű szabad célú jelzáloghitelt, hogy abból állampapírt vásároljon, kihasználva a hitelkamat és az állampapír hozama közötti különbséget. De mennyibe kerül most egy ilyen hitel, és mekkora jövedelem kell az igényléshez?

2022 szeptember 20., 05:59
ad
Érdemes most lakáshitelre cserélni az albérlet díját?

A gazdasági helyzet egyre kiszámíthatatlanabb, a lakásárak, az albérleti díjak és a hitelkamatok is emelkednek. Érdemes tovább fizetni az egyre magasabb albérleti díjat, vagy inkább belevágjunk egy lakáshitelbe? Annyi biztos, a rezsiköltség tovább bonyolítja a helyzetet.

2022 augusztus 10., 05:34
ad
Ez a bankszámla tényleg ingyenes! Mi a garancia?

Nem véletlen, hogy a legtöbben szkeptikusak vagyunk, ha egy ingyenes banki szolgáltatásról hallunk. Ki garantálja, hogy tényleg díjmentesen bankolhatunk? Van egy jó hírünk: ez a bankszámla két évig teljesen ingyenes, amire a Bankmonitor garanciát vállal.

Bankmonitorról

A pénzügyek szakértőjeként azon dolgozunk, hogy rengeteg időt és pénzt spórolhass tanácsainkkal. Megmutatjuk, hogyan választhatsz a legjobb ajánlatok közül, segítünk az összehasonlításban és végigkísérünk egészen a szerződéskötésig, ráadásul ingyenesen. Tartalmainkkal, híreinkkel közérthető, naprakész tudást és objektív rálátást biztosítunk a legtöbb bank termékére.

Spórolj velünk
Szakértői videók
link Forrás

link Forrás
Legfrissebb pénzügyi hírek
Kövess minket