Törökország beszáll Ukrajna újjáépítésébe

háború
2022 augusztus 18., 17:14
comments 3

Recep Tayyip Erdogan elnök csütörtökön a nyugat-ukrajnai Lvivbe utazott, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel aláírjon egy szerződést arról, hogyan vesz részt Törökország az oroszok által szétlőtt ország újjáépítésében. Olekszandr Kubrakov ukrán infrastrukturális miniszterrel közös munkacsoportot állítanak fel a hatékonyság érdekében.

Erdogan két hete még Vlagyimir Putyinnak tárgyalt Szocsiban arról, hogy Oroszországban is elkezdenék gyártani a Bayraktar TB2 nevű harci drónjaikat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt