A súlyos szárazság miatt elfogyhat a víz Colorado folyó menti államokban, emiatt rövidesen egész Amerika bajba kerülhet

Lezárt tartalom a Kör tagjainak klímaváltozás
2022 augusztus 19., 18:43
comments 24

Az Egyesült Államok délnyugati részén a súlyos szárazság miatt a tározókban rekordalacsony a vízszint, emiatt a kormány bejelentette, hogy a Colorado folyó mentén Arizonában és Nevadában csökkenteni kell a fogyasztást.

Valójában azonban nemcsak ebben a két államban érzik a következményét a klímaváltozás miatt kialakult helyzetnek. A folyó mentén elhelyezkedő államok egymásra mutogatnak, a problémát az egészen közeli jövőben pedig az egész Egyesült Államok meg fogja érezni.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt