Már 25 ukrán halottja van a szerdai orosz rakétatámadásnak

háború
2022 augusztus 25., 11:49
comments 2

Tizenötről huszonötre emelkedett az áldozatok száma, akik szerdán az orosz hadsereg által egy vonatállomás ellen intézett rakétatámadásban vesztették életüket. Két gyerek is volt köztük, egy hatéves és egy tizenegy éves fiú.

photo_camera Légicsapás utáni állapotok egy Dnyipropetrovszk megyei városban. Fotó: METIN AKTAS/Anadolu Agency via AFP

A légicsapás a kelet-ukrajnai Dnyipropetrovszk megyében lévő Csaplinében történt, az ukrán hatóságok szerint lakóövezetben. Az oroszok azt állítják, a célpont katonai szerelvény volt, mely Donbaszba szállított volna fegyvereket.

Ukrajna szerdán ünnepelte függetlenségének 31. évfordulóját és aznap Boris Johnson harmadszor utazott Kijevbe a háború kitörése óta. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt