Conor McGregor útszéli stílusban kezdte el gyalázni Hasbullát

sport
2022 szeptember 01., 11:41
comments 3

Conor McGregor egykori UFC-bajnok új mélypontra süllyed: nem adta meg a tiszteltet Hasbullának, a UFC legnagyobb influenszerének.

A szebb napokat is megélt botrányhős-harcművész a Twitteren „büdös kis beltenyészetnek” és „fogyatékosnak” nevezte Hasbullát, és azt írta, hogy „át akarja rúgni a kapu fölött” (kelta fociban). McGregor bejegyzései már nem érhetők el.

photo_camera Forrás: Conor McGregor/Twitter

Hasbulla hamar vissza is vágott a Twitteren McGregornak: „Nem követem a trógereket… Nem tudtam, hogy valaki járatja a száját. Legalább egyikünk veretlen maradt. Hasbulla 1, McGregor 0.”

A 20 éves orosz férfi emlékeztetett arra, hogy korábban a barátja, Habib Numagomedov is elverte McGregort, aki szerinte kifuthatott a Mayweathertől kapott pénzből. (Mayweather öt éve szintén legyőzte az írt.) Hasbik azt írta, ha McGregor igazi férfi, majd Abu-Dzabiban találkoznak.

A 20 éves orosz sztár és a 34 éves ír celeb
photo_camera A 20 éves orosz sztár és a 34 éves ír celeb Illusztráció: Botos Tamás

A dagesztáni, muszlim törpe egyébként Ausztráliában turnézik, korábban kikötötte, hogy vallási okokból nem hajlandó fotózkodni a női rajongóival.

Nemrég Shaquille O'Neal kosárlabda-legendával lógott, és – ahogy azt tőle és a nagydarab tisztelőitől megszokhattuk – le is kevert neki egyet:

link Forrás

Szerdán pedig az UFC mostani pehelysúlyú bajnokának, az ausztrál Alexander Volkanovskinak az arcába nyomott egy hamburgert:

link Forrás

Volkanovski meg is üzente McGregornak, hogy először rajta kell átjutnia. „Hagyd békén a cimborámat!” – írta.

Az üzengetést egyébként Hasbulla kezdte el, amikor augusztus elején egy videóban bemutatta a tyúkját, amit Conor McGregornak nevezett el. (Korábban Nurmagomedov is csirkének nevezte az írt, állítólag ez nagyon súlyos sértés Oroszországban: így hívják azokat a férfiakat, akiket megerőszakolnak a börtönben.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.