Felhúzta magát Nick Kyrgios, mert valaki füvet szívott a lelátón

sport
2022 szeptember 01., 06:57
comments 4

Jó játéka mellett ezúttal is káromkodással és panaszkodással hívta fel magára a figyelmet Nick Kyrgios ausztrál teniszező a US Openen.

A francia Benjamin Bonzi elleni meccs egy pontján azt fájlalta, hogy valaki érezhetően füvet szív a lelátón, mire a bíró megkérte a nézőket, ne füstöljenek a pálya környékén. Kyrgios utólag azt mondta, súlyosan asztmás, és nem akar ilyesmit belélegezni, amikor amúgy is alig kap levegőt.

photo_camera Fotó: JULIAN FINNEY/Getty Images via AFP

Miután elbukta a harmadik szettet, Kyrgiost sportszerűtlen viselkedésért figyelmeztették, mert azt üvöltötte a csapatának, hogy menjenek haza, ha nem akarnak szurkolni neki. Egy másik alkalommal az volt a baja, hogy a nézők egy része elment a csarnokból.

Végül Kyrgios győzött. (BBC)

Korábbi híreink róla:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.