A szenátus átalakításával teljesedik ki a modellváltás a Corvinuson

Lezárt tartalom a Kör tagjainak oktatás
2022 szeptember 21., 04:13
comments 1

Úgy tűnik, talán utolsó szakaszához ért a Budapesti Corvinus Egyetem modellváltása és intézményi átalakítása. Hamarosan ugyanis az egyetemi autonómiát biztosítani hivatott szervezet, az egyetem szenátusa is jelentősen átalakul. Ezt a folyamatot hasonlók jellemezték, mint az egyetem átalakításának eddigi szakaszait: pár nap alatt végigvitt változások, nyílt szavazás, lesöpört módosítók. A szavazás előtt pedig pár alkotmányellenes részt is ki kellett venni a szenátust átalakító javaslatból.

Csatlakozz a Körhöz még a tavalyi árakon!

Minden drágul, hamarosan a 444 is. Legyél most az előfizetőnk még a tavalyi áron!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.