Meggyújtotta a karját egy tüntető a Laver-kupa meccsen

sport
2022 szeptember 23., 17:25
comments 2

Pályára rohant és megyújtotta a karját egy tüntető a Laver-kupa második mérkőzésén. Az eset a londoni O2 Arénában, a Cicipasz-Schwartzman találkozó szünetében történt.

photo_camera Fotó: GLYN KIRK/AFP

Cicipasz 6-2-re megnyerte az első szettet. A néző a térfélcserénél a pályára rohant, és felgyújtotta a karját. A férfi egy pólót viselt, amin az „Szűnjenek meg a brit magánrepülők” felirat szerepelt. A biztonsági személyzet eloltotta a tüzet, a férfit pedig levitték a pályáról.

photo_camera Fotó: GLYN KIRK/AFP

A mérkőzést végül Cicipasz nyerte, de a görög játékos elismerte, hogy a közjáték sokkolta őt. „A semmiből jött ez az egész. Fogalmam sincs, hogy mi volt ez. Soha nem történt még ilyen eset a pályán. Remélem, jól van” - mondta a görög teniszező.

Péntek este 21:30-tól Rafael Nadal párospartnereként búcsúzik a profi tenisztől Roger Federer a péntektől vasárnapig tartó Laver Kupán. A húszszoros Grand Slam-tornagyőztes svájci játékos szerdán azt mondta, hogy szeretne a 22-szeres GS-bajnok riválisa oldalán elbúcsúzni az élsporttól, az európai csapatot vezető Björn Borg pedig eleget tett Federer kérésének, és együtt jelölte őket a péntek esti találkozóra. (The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.