Meloni támogatásáról biztosította Zelenszkijt

POLITIKA
2022 szeptember 28., 06:36
comments 8

Támogatásáról biztosította Giorgia Meloni, Olaszország leendő miniszterelnöke Zelenszkij ukrán elnököt a háború kapcsán. Ez azért is jelentőségteljes, mert szövetségesei, Silvio Berlusconi és Matteo Salvini is oroszbarátnak mondhatók.

„Kedves @ZelenskyyUa, tudja, hogy számíthat hűséges támogatásunkra az ukrán nép szabadságának ügyében. Maradjon erős, és tartsa meg a hitét!” - írja Meloni a Twitteren.

Korábban egyébként Zelenszkij gratulált Meloni győzelméhez, amiben már kifejtette, hogy együttműködésre számít.

„Gratulálunk @GiorgiaMeloninak és pártjának választási győzelméhez. Nagyra értékeljük Olaszország folyamatos támogatását Ukrajna számára az orosz agresszió elleni küzdelemben. Gyümölcsöző együttműködésre számítunk az új olasz kormánnyal” - írta olaszul a Twitteren Zelenszkij.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt