Fáklyás felvonulással tüntetnek pénteken a pedagógusok mellett Nyíregyházán

oktatás
2022 október 10., 12:24
comments 3

Egyre több esemény szerveződik október 14-re, most épp Nyíregyházán, ahol fáklyás felvonulással összekötött tüntetés lesz a pedagógusok mellett.

A rendezvényt Babosi György, a Momentum Nyíregyházi Helyi Szervezetének elnöke szervezi, de az esemény Facebook-oldalán azt írja, a rendezvényt önkormányzati képviselőként szervezi, pártsemleges lesz, és „politikusok nem, csak tanárok, óvodapedagógusok, diákok felszólalása várható”.

Babosi azt tervezi, hogy a felszólalások után fáklyákkal vonulnak majd a helyi tankerületi központ elé, hogy ott petíciót ragasszanak az ajtóra.

Pénteken Miskolcon és Zalaegerszegen is élőlánccal tiltakoznának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.