„Ez a kormány még legalább három és fél évig hatalmon van, belőlük kell kitaposnunk az intézkedéseket és a pénzt”

video
2022 október 27., 14:14
comments 13
  • Diákokból, pedagógusokból, szülőkből és támogatókból álló tömeg élőlánccal állt ki az oktatásügyért Budapesten csütörtök reggel.
  • A tüntetők a vasárnapi tüntetésen káromkodva slammelő pécsi diáklányról azt mondták, az ő pellengérre állítása helyett inkább arra kéne figyelni, hogy rohad az oktatási rendszer.
  • Arról megoszlanak a vélemények, hogy jó ötlet-e más társadalmi csoportok ügyeit is behozni az oktatásügyi tüntetésekre.
  • A reális cél szerintük az, hogy a jelenlegi kormányt rávegyék a változtatásra, de ezzel kapcsolatban is sok a szkepticizmus.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.