Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.
Immáron kilencvennegyedik alkalommal nem mondhatják, hogy nem szóltunk.
Pénteken egyszerre tartottak hídavató hordógurítást és bokrétaünnepséget a Nemzeti Atlétikai Központban, azaz a Dél-Pest fölé magasodó új fővárosi stadionban. A stadion olyan, amilyen egy stadion lenni szokott. A kétségeket, hogy erre itt és ennyiért szükség lenne, nem sikerült eloszlatni.
Szlovákia, Ausztria és Csehország is orosz gázra volt utalva, de idén az importjuk legalább felét más forrásokból pótolják. Csak a magyar kormány állítja, hogy egy tengerpart nélküli ország ezen a vidéken csak orosz gázhoz férhet hozzá.
Két jó új szobor + egy csomó kiemelt ágyás + egy elég ronda szökőkút + egy szabadtéri történeti múzeum + rengeteg mulcs = Új Széna tér
Rishi Sunak az első miniszterelnök, aki hindu, és aki gazdagabb, mint az angol király. Viszont gyenge legitimációval kellene vezetnie egy megosztott pártot és egy recesszióba tartó országot.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.