Dave Chappelle a Saturday Night Live-ban a zsidókról és Kanye Westről

humor
2022 november 14., 06:58
comments 17

Dave Chappelle standup-humorista volt a legutóbbi Saturday Night Live műsorvezetője, először azóta, hogy májusban egy transzfób vicc miatt élő adásban, késsel nekirontott egy néző.

A színpadra lépve felolvasott egy rövid nyilatkozatot, amiben az állt:

„Minden formában elítélem az antiszemitizmust, és kiállok a zsidó közösséghez tartozó barátaim mellett. És ezzel, Kanye, nyersz magadnak egy kis időt",majd kifejtette, hogy harmincöt éves pályafutása során megtanulta, hogy két szó van az angol nyelvben, amelyeket soha nem szabad egymás után kimondani:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.