Gumi-Nagymagyarország mennyország

vélemény
2022 november 26., 06:06
comments 56

2005 februárjában a TV2 Napló c. műsora utazós riportot csinált Orbán Viktor vidéki túrájáról, amelyből mintegy mellesleg kiderült: az ellenzéki pártvezető Volkswagen típusú személygépkocsijának farát Nagy-Magyarország-matrica díszíti. „Miután Orbán kivette táskáit az ezüstszínű Golfjából, és lecsukta a csomagtartót, egy-két másodpercig látható volt a matrica” – foglalta össze a mikrotörténet velejét az akkoriban a maiakhoz képest másmilyen húrokat pengető Origo. A cikkből kiderült: „A matricás Golf benne van a Fidesz elnökének vagyonbevallásában, amely szerint 2001-ben vette a járművet.”

Lett is ebből felbolydulás meg perpatvar, micsoda dolog, hogy a Fidesz elnöke, a volt miniszterelnök virtigli irredenta.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.