Egész Ausztriában leáll a vonatközlekedés hétfőn

közlekedés
2022 november 27., 13:12
comments 9

Ugyanis a vasúti dolgozók sztrájkot hirdettek, miután a bértárgyalások az utolsó pillanatban meghiúsultak. Az országban egy vonat sem fog járni, beleértve a többek között Budapestről induló nemzetközi vonatokat is.

A vasúti dolgozók szakszervezete 400 eurós béremelést kért az ágazat 50 000 alkalmazottjának. A tárgyalások ötödik fordulójának vasárnapi sikertelensége után figyelmeztető sztrájk mellett döntöttek, amely egész nap tart majd, így az éjszakai vonatok sem közlekednek majd. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt