Már a MOL több benzinkútján is üzemanyaghiány van

energia
2022 november 28., 19:30
comments 55

Már a MOL benzinkútjainál is több helyen hiánycikk az üzemanyag – hangzott el az RTL Híradóban nem sokkal aztán, hogy a Fidesz arról adott ki közleményt, hogy „országos üzemanyaghiány akkor lenne, ha a dollárbaloldal lenne hatalmon”.

A riport szerint a fővárosban és vidéken is találtak olyan kutakat, ahol nem volt 95-ös benzin vagy dízel, és a MOL szerint ez a napokban minden 5. kútjukon előfordult.

Az Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint hozzá kell szokni ehhez, amíg 480 forintos rögzített áron lehet üzemanyagot vásárolni.

A Miniszterelnökség közölte, hogy január 1-től csak feltételekkel tudják fenntartani az ársapkákat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt