Kósa Lajos megsértette a csengeri örökösnő jó hírnevét

belföld
2022 december 06., 16:35
comments 2

Nem jogerős ítéletében a bíróság megállapította, hogy Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője megsértette a csengeri örökösnő néven elhíresült P. Mária jó hírnévhez való jogát, amikor azt állította: csalásért el volt ítélve, írja a Blikk.

photo_camera Kósa Lajos
Fotó: Németh Dániel/444

P. Mária tavaly nyújtott be keresetet Kósa Lajos ellen, amelyben bocsánatkérést és 2,5 millió forint sérelemdíjat követelt. A Debreceni Törvényszék kedden első fokon neki adott igazat.

A nő többek között Kósa Lajosnak is azt állította, hogy 1300 milliárd forintot örökölt Németországban elhunyt édesapjától, a pénzhez azonban nem tud hozzáférni. P. Mária szerint Kósa maga kereste meg őt, hogy segítene megszerezni a vagyont.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.