Ifj. Knézy Jenő a Kádár-korszak fegyelméről nosztalgiázott

ÉLET
2022 december 15., 12:55

Ifjabb Knézy Jenő a Győr+ TV-n (melynek igazgatója is) futó műsorában arról beszélt, hogy bizonyos szempontból jobb volt a Kádár-korszakban élni - írja az ugytudjuk.hu. A Nyakkendő című műsorban elvileg a győri közbeszéd lett volna a téma, ehelyett arról volt szó, hogyan kommunikálnak ma az emberek online. Innen aztán a műsorvezető eljutott odáig, hogy bezzeg Kádár idején nem lehetett csak úgy tüntetgetni hülyeségek miatt:

„Régen mondjuk a kocsmában engedted meg ezt... De ha visszamegyünk mondjuk a Kádár-rendszerig, ott se nagyon, mert megérkezett a rendőr, és biztos, hogy fülön fogott, és elvitt téged. És manapság meg azt látom, hogy menő dolog megállítani Budapesten a forgalmat húsz embernek, mert ők valamivel nem értenek egyet, és akkor az egész kerület nyugodtan bénuljon meg, mert én leültem az Oktogonon, és elfoglaltam azt a területet, és gyakorlatilag ennek semmi következménye nincsen.”

link Forrás

Régen minden, stb.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.