Lomnici Zoltán mentorálta be Győzikét a Fideszbe

POLITIKA
2023 január 03., 19:27

Gáspár Győző, azaz Győzike a héten vehette át a fideszes tagkártyáját, miután októberben megvallotta, hogy még az életét is feláldozná Orbán Viktorért. Most a Telexnek elárulta, hogy ebben a folyamatban nem más, mint Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány mindenhez értő szakértője és a CÖF szóvivője volt a mentora, elmondása szerint neki köszönheti, hogy Nógrád megyei CÖKA alapítója és elnöke lett. A karácsonyi bulijukon pedig még Áder Jánossal is találkozhatott a szellemi honvédők díjátadóján. Azóta pedig egyre több embert szeret, imád és viszont a Fideszben:

Nagyon-nagyon szeretem a Szijjártó Péter miniszter urat, Kocsis Mátéval pedig három hete találkoztunk először, de nagyon-nagyon örültem, mert annyira szeret engem, hogy elájultam – nem gondoltam volna. Hollik István is, mert őt meg kimondottan imádom.”

photo_camera Fotó: Facebook/CÖF

Rogán Antallal sajnos csak egyszer volt szerencséje beszélni: „A Romantic ’99-ben kezdődött, akkor a Westendben együtt kávéztunk, miután egyszer fölhívtam őt. Azóta nem is beszéltem, nem is találkoztam vele.”

Győzike egyébként tiszta szívéből sajnálta Márki-Zay Pétert, mert „egyedül hagyták ott akkor, amikor a Fidesz győzött”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.