Krasztev: Aligha lesz béke az idén

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
január 12., 12:14
comments 30

Január második hetében szokás szerint évindító elmélkedést tartott a népszerű bolgár politológus, Ivan Krasztev a FJuM nevű osztrák újságíró-szervezetnél. Szerdai előadásában szinte végig az orosz–ukrán háborúról és annak várható következményeiről beszélt, de azért figyelmeztetett, hogy a migrációról szóló vita újult erővel robbanhat ki Európában.

Idén nem lesz béke

Krasztev szerint az orosz–ukrán háborút többek között azért sem lehet békeszerződéssel lezárni az idén, mert 2024 tavaszán szinte egyszerre tartanak elnökválasztást Oroszországban és Ukrajnában, és addig egyik ország hivatalban lévő elnöke sem tehet engedményt a másiknak.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt