Tanárok videón beszélnek arról, miért tanítanak és miért tiltakoznak

oktatás
február 07., 20:25
comments 1

Az alábbi videót azzal osztották meg, hogy benne olyan pedagógusok szólalnak meg, akik jelenleg is a közoktatásban dolgoznak, de változást szeretnének. A megszólaló pedagógusok arról beszélnek, hogy miért tanítanak és miért tiltakoznak, illetve milyen nehézségekkel kell tanítaniuk. (Közben a Grund szól.)

Azt írják, a céljuk a figyelem felhívása és ráirányítása a problémás területekre, és semmilyen politikai vagy egyéb szervezet nem támogatta őket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.