„Mi a búbánatos lószar folyik ebben a búbánatos kurva világban?”

szórakozás
2023 február 14., 17:25

Felöltöm legkonzervatívabb gúnyámat, nehogy véletlenül valakinek a lelkivilágába gázoljak. Indulás előtt még néhányszor emlékeztetem magam arra a sajnálatos tényre, hogy bizony én egy ordas hazaáruló vagyok és maradok is, ha így folytatom. Némi szorongással tölt el, hogy ezzel a ténnyel az este folyamán feltételezhetően még sokszor szembesülnöm kell, de hát nem az én hibám, hogy a családi könyvespolcon nem volt elegendő Wass Albert-kötet.

Útnak indulok a Polgári Mulatóba, közben próbálom kitalálni, mit is jelenthet 2023-ban polgárnak lenni. Egyébként is, hogy mulathat egy Polgár? Később, Bayer Zsoltot, Bogár Lászlót és Boros Imrét hallván megsejtem: nőkön, székely vicceken, meg homoszexuális nagykövetek homoszexualitásán mulat egy Polgár. Meg persze Bikinire.

photo_camera „Mi a búbánatos lószar folyik ebben a búbánatos kurva világban?” Grafika: Bódog Bálint

„Ami mellett nem lehet elmenni szótlanul”

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.