A magyar labdarúgás nagy napja: a csak magyarokkal kiálló Paks Felcsúton rommá verte a Puskás Akadémiát

nb1
február 25., 18:38

Ezen a szombaton azok a sportkedvelő magyarok is örülhetnek, akik már teljesen elengedték a teljesen elfideszesesített NB 1-et, ahol Orbán-körök focicsapatai játszanak Orbán-körök klubjai ellen.

A Paks ugyanis vendégként rommá, miszlikbe, agyon-, felismerhetetlenre stb. verte a felcsúti Puskás Akadémiát.

A paksi Kádár Tamás és a felcsúti Wojciech Golia a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-Paksi FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 25-én.
photo_camera A paksi Kádár Tamás és a felcsúti Wojciech Golia a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-Paksi FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 25-én, egy nappal a felcsúti klubelnök, Mészáros Lőrinc születésnapja után. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Mindezt úgy, hogy a tabella 8. helyezen álló Paksban csupa magyar játékos játszik, míg a bajnokságban jelenleg 5. felcsúti fociakadémia(!) felnőtt csapata mindig túlnyomórészt légiósokkal áll ki.

A paksi szurkolók „Böde pápa, lőjj gólt!” feliratú molinóval szurkoltak, a 82. percben beálló Böde Dániel pedig 4 perc alatt két gólt szerzett.

A Paksi FC – ami november óta először nyert tétmeccset – másfél éve 6-1-re tömte ki a miniszterelnök által alapított, Puskás Ferenchez a nevét leszámítva az égvilágon sehogy sem kötődő, közpénz jellegét elvesztett közpénzzel teletolt Puskás Akadémiát – ami a kormányfő saját telkét kapta meg, rajta egy stadionnal –, akkor is idegenben, és nem is először.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.