Puzsér Róbert ukrán hullákról és Orbán–Putyin-találkozókról készült felvételeket vágott a fideszes békedal alá

POLITIKA
2023 március 01., 19:11
comments 14
Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt Sétáló Budapest 2019 című programjának eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a budapesti Krak'n Town szórakozóhelyen 2019. október 13-án.
photo_camera Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt Sétáló Budapest 2019 című programjának eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a budapesti Krak'n Town szórakozóhelyen 2019. október 13-án. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Puzsér Róbert ismét kifejtette az álláspontját az orosz-ukrán háború magyarországi fogadtatásával kapcsolatban.

A rádiós műsorvezető nemrég heves vitában kérte számon Schiffer Andráson az októberi kijelentését, miszerint „az Antony Blinkenek és Sanna Marinok legalább akkora háborús uszítók, mint a Putyin-féle adminisztráció, s ezért nekik is felelniük kell majd”.

Most pedig Puzsér a Kossuth térre béketüntetést is szervező Fidesz-közeli megmondóember, Ábrahám Róbert békedala alá vágott Orbán–Putyin- és Szijjártó–Lavrov-találkozókról, illetve Ukrajnában az orosz hadsereg által megölt emberek holttesteiről készített felvételeket:

link Forrás

„Elég egyértelmű állásfoglalás Puzsér Róberttől arról, hogy mit jelent a háború kontextusában az orbáni Oroszország-politika. Nem könnyű végignézni.... de ettől még mestermű a maga torz, szomorú módján”írta a klipről Rácz András történész, aki szintén nem híve annak a koncepciónak, miszerint Ukrajnának tűzszünetet kellene kérnie az országát megszálló Oroszországtól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.