Varga Judit elismerte, hogy válik, mindenkit arra kér, tartózkodjon a pletykáktól

család
2023 március 07., 21:42

„Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott. Valóban válófélben vagyunk” - közölte kedd este, miután férje, Magyar Péter a közös utuk végéről írt egy posztban, amit aztán hamarosan törölt.

Az igazságügyi miniszter a hír megerősítése mellett azt kérte a sajtótól, „legyenek tekintettel fiainkra, képmásukat ne hozzák nyilvánosságra, valamint tartózkodjanak pletykák, találgatások közlésétől. Külön, de minden szeretetet meg fogunk adni a három csodálatos fiunknak. Egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal, megértésüket köszönjük”.

Varga Judit és Magyar Péter 2022 májusában Novák Katalin beiktatásán
photo_camera Varga Judit és Magyar Péter tavaly májusban Novák Katalin beiktatásán Fotó: Németh Dániel/444

A válás híre már két évvel ezelőtt is felröppent, nem sokkal azután, hogy kiderült, a családnak Balatonhenyén van nyaralója, ami családi háznak épült 10 milliós csokkal. De miután a házaspár Budapesten kapott munkát, nem költöztek a Balaton-felvidékre. Amikor ez kiderült, Varga azt mondta, ha kell, kamatostól fizeti vissza a csokot. Matolcsy György írásbeli kérdésre azt válaszolta, hogy „banktitoknak minősülő adatokról az MNB törvényi felhatalmazás hiányában nem adhat tájékoztatást”.