A nemkávé kávék lesörpörték a természetes ízeket az idei nagy kávéexpón. A kérdés, hogy ami benne van, az hogy került bele? Antalóczy „Dewla”György, Kis „Kiszoli” Zoltán, Uj Péter és Winkler Róbert – tehát kétketted Daráló podcast és kétharmad Borízű hang kollab (avagy Kávéízű hang II.), a téma az athéni World of Coffee és az így-úgy (ki tudja, hogyan) ízmanipulált kávék divatja.
(Mostantól három héten át rendkívüli kiadásokkal fárasztjuk a t. hallgatókat. Lesz még vendég profi futballista és zenetörténész is.)
01:40 Máris előkerül a Ninety Plus Panama #23163 (domináns ízjegyek a pörkölő szerint: citrom, mizó, szilva, meggy, zöldalma)
04:10 Ez akkor itten egy World of Coffee Best of (vagy Best of World of). És mindjárt elszürcsölhetjük a világ legritkább kávéját.
05:36 Rozmaring, halászlé, sült hús, grill fűszerkeverék. Ez egy kávé illata!
06:25 A Stow szlovén sztárpörkölő és az elfeledett racemosa variáns Dél-Afrikából, amiből összesen öt kiló termett az egész világon. Egy gramm: egy euró.
10:20 De mi is az a World of Coffee?
16:10 Winkler Róbert sokunk nagy megkönnyebbülésére nyilvánosan bejelenti visszavonulását a kávépörkölő szakmától.
17:30 Winkler Róbert, híres Youtube-influenszer szakmai körökben nagy vihart kavart kávépörkölős videója. Aztán néhány hónap múlva a szépítés.
19:40 Mit kérdeznek tőled leggyakrabban? Hogy milyen presszógépet érdemes venni százezerből? Vagy hogy jó-e a Frei?
21:55 Mint az aranyásók: dobálod és fújsz.
23:00 Vissza a cuppinghoz! Tíz éve még elképzelhetetlen volt, hogy ilyen ízek legyenek kávéban.