Mától mindenkinek elérhető a Borízű #138: Könnygáz és olajbogyó

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.

Kortárs költészeti macskahergelő szemlénk.

  • 00:51 Időjárásjelentés, öltözködési tippek.
  • 01:20 Fidzsi-Ausztrália. rugbypass.tv Miért ilyen hosszú a rögbivébé? Az erőnyerő diadala.
  • 05:06 A foci undorító közege. TMO, azaz Television Match Official.
  • 09:21 Ismét halászlé. Jokic és a halászlé Hogy sunnyogjuk el a délszláv eseményeket? Az ember, aki eladta a jugókat az NBA-ben.
  • 16:42 A jó szegedi konzervahalászlé. Szepa. Szegedi halászlékocka és Jugoszlávia.
  • 20:04 Paprikaszüret az erkélyen. A raschel zsák. Obermayer Ernő, a paprikaprofesszor. Moruga-vakság.
  • 25:31 A hülye barom, aki önmagát könnygázozta le. Könnygáz és olajbogyó.
  • 27:20 40 éves a Meggyfa. Meggyfa-koncert. A csirketépés.. Igazságot a Mos-Oinak!
  • 31:23 Ványi Apu és Erdős Ramon. Ványit egyébként lehet, hogy csak a koncert után szervezték be, Mi sem lettünk rasszisták az oitól. Fals: Cairo. 88-as Csoport: Kubai nők. Ki dobolt a Mos-Oiban? Zivatar előtti fülledtség. Verekedés a Fater klubban.
  • 36:32 A macskahergelő pálca.
  • 39:45 Iszmail Muszukajev, a mi balkár fiunk. Magyar lélek és kötöttfogás.
  • 43:13 Hírek birkózószakmai körökből. Az igazi sikerhez komplett súlycsoportokat kell honosítani. Honosítás a korcsolyaszövetségben. A Nego-Kerkez-Styles-Orban sor.
  • 47:20 Újabb hírek a sörholokausztról. A magyar sörfőzdék biztos lábai.
  • 51:58 Kell-e egyátalán fogyasztó a magyar sörfőzdének? Mikor nem adnak ki az emberek egy sörre 2800 forintot? L Simon söre.
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #251 [hossz]: Másfél milliós kardigánban az Orczy közvécében

Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast