Mától mindenkinek elérhető a Borízű #138: Könnygáz és olajbogyó

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.

Kortárs költészeti macskahergelő szemlénk.

  • 00:51 Időjárásjelentés, öltözködési tippek.
  • 01:20 Fidzsi-Ausztrália. rugbypass.tv Miért ilyen hosszú a rögbivébé? Az erőnyerő diadala.
  • 05:06 A foci undorító közege. TMO, azaz Television Match Official.
  • 09:21 Ismét halászlé. Jokic és a halászlé Hogy sunnyogjuk el a délszláv eseményeket? Az ember, aki eladta a jugókat az NBA-ben.
  • 16:42 A jó szegedi konzervahalászlé. Szepa. Szegedi halászlékocka és Jugoszlávia.
  • 20:04 Paprikaszüret az erkélyen. A raschel zsák. Obermayer Ernő, a paprikaprofesszor. Moruga-vakság.
  • 25:31 A hülye barom, aki önmagát könnygázozta le. Könnygáz és olajbogyó.
  • 27:20 40 éves a Meggyfa. Meggyfa-koncert. A csirketépés.. Igazságot a Mos-Oinak!
  • 31:23 Ványi Apu és Erdős Ramon. Ványit egyébként lehet, hogy csak a koncert után szervezték be, Mi sem lettünk rasszisták az oitól. Fals: Cairo. 88-as Csoport: Kubai nők. Ki dobolt a Mos-Oiban? Zivatar előtti fülledtség. Verekedés a Fater klubban.
  • 36:32 A macskahergelő pálca.
  • 39:45 Iszmail Muszukajev, a mi balkár fiunk. Magyar lélek és kötöttfogás.
  • 43:13 Hírek birkózószakmai körökből. Az igazi sikerhez komplett súlycsoportokat kell honosítani. Honosítás a korcsolyaszövetségben. A Nego-Kerkez-Styles-Orban sor.
  • 47:20 Újabb hírek a sörholokausztról. A magyar sörfőzdék biztos lábai.
  • 51:58 Kell-e egyátalán fogyasztó a magyar sörfőzdének? Mikor nem adnak ki az emberek egy sörre 2800 forintot? L Simon söre.
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Borízű hang #246: Eddig, és ne tovább! – A borizuhang.hu és az Országos Kamupárt-klaszter a kínai csirkeláb mellett, a szaunázóbűnözés ellen [rövid verzió]

Hétfő van, szabad a Borízű! ByeAlexet kipécézték, Orbán kínaiban, nyugdíj helyett Himars, felszólalás a szaunázóbűnözés ügyében, kamupárt-spektrum és -klaszter, utolsó elsőzők, egy kupica Salmiakki, csak az íze kedvéért, szmog. Ja, és lesz élő! (De Orbán gépén ki a Leslie Nielsen?)

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast