Fogantatása pillanatától örök boldogságra teremtett lény az ember, ezért is hülyeség, hogy az ukránok legalizálják a füvet

belföld
2023 október 26., 12:30

„Tulajdonképpen ezt bárkire rá lehet mondani, hogy jaj, most nekem lebombázták a szomszéd házát, és én ettől rosszul vagyok.”

„A marihuána lehet kapudrog is, és akkor egyre komolyabb szereket használnak, egy idő után a marihuána már nem adja meg nekik azt a hatást, amit eleinte megad. (...) Egyébként meg ott van a szekrényben a Kalasnyikov, akkor ez azért elég veszélyes kombót eredményezhet.”

„A háború következményeként meghozott ukrán marihuánalegalizációs törvény veszélyei Magyarországra nézve” címmel tartott kb. tizenöt embernek előadást az államilag felpumpált MCC épületében található államilag felpumpált Scruton közösségi terében négy férfi szerdán, akik feltehetőleg életükben nem láttak füves cigit – az elhangzottak alapján legalábbis erre lehet következtetni. Az MCC és a Drogkutató Intézet előadói

  • lépten-nyomon összemosták a kemény drogokat a fűvel;
  • kalasnyikovos-drogos veteránoktól rettegtek;
  • aggódtak, hogy bárki, akinek a szomszédjában bomba robbant, csak úgy kikérheti magának az orvosnál a marihuánát;
  • reszkettek, hogy a marihuánától keménydrogosokká váló ukránok Magyarországra jönnek, felpörgetik az itteni feketepiacot és leterhelik az egészségügyi intézményeinket.

Hogy hogyan kerülhetjük el a földi poklot, arról a cikk végén lesz szó.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.