Gáspár Győző csak annyit kér Curtistől, hogy szeressen

bulvár
2023 október 31., 15:07

Gáspár Győző nyílt levélben válaszolt Curtisnek, aki vasárnap lepatkányozta, amiért egy „Zöld sasok – lila majmok” sállal pózolt a Fradi-pályán.

Gáspár filozofikus bejegyzésében onnan indít, hogy ő annak tudatában vállalta fel politikai, világnézeti, sportszurkolói hovatartozását, hogy tisztában volt vele, ezért milyen kritikákat kap majd. Ő azonban ezen az úton akar járni, bármilyen beszólást is kap érte.

Viszont patkánynak senkit sem nevezne a nyilvánosság előtt, és más drogproblémáira sem utalna. Pláne nem egy olyan ember esetében, akiről tudja, hogy szívvel-lélekkel élő édesapa, aki a rossz társaságba keveredett testvéréért is aggódik.

Gáspár Győző a Fidesz 2022-es választási eredményváró rendezvényén
photo_camera Gáspár Győző a Fidesz 2022-es választási eredményváró rendezvényén Fotó: Szász Zsófi

Gáspár szerint tévedni gyarló dolog, de nem lehet a másik élete végéig a fejére olvasni a bűneit. Sem az adóhatósági ügyeket, sem azt a tudatot nem lehet egy életen át cipelni, hogy valaki éveken át a legrosszabb példát mutatta tinédzser követőinek.

A showman a holnapi Mindenszentekre utalva végül arról írt, jelenleg elcsendesedéssel és megnyugvással tekint vissza a korábbi hibáira, miközben abban reménykedik, jobb emberré válhat. Ugyanerre biztatta Curtist is, akitől csak annyit kért, ne szítson gyűlöletet, hanem szeressen.

Gáspár egyébként nemrég óta tartó, de annál intenzívebb közéleti karrierépítésben van. Tavaly békemenetezett, majd belépett a Fideszbe, néhány napja Mészáros Lőrinc rajongójaként pozicionálta magát, és a Kubatov Gábor elnökölte Fradi szurkolótáborában is feltűnt.