Az RTL gazdás társkeresőjének egyik utolsó randija hátborzongatóbb volt, mint amikor József gazda kimondta, hogy punci

tévé
2023 november 20., 10:34

Véget ért az RTL-en futó gazdás társkereső reality újabb évada, amiben a mélyen hívő és sokat könnyező József gazda és választottja összehozott még egy utolsó randit, ahol József gazda bedobott egy erős szöveget a „nedvesítésről”, de előkerült egy nejlonzacskó, egy üveg száraz bor és egy kevés cukor, meg egy kisujj is. Ezek együtt pedig talán még annál is erőteljesebbek voltak, mint amikor József gazda kimondta azt, hogy punci.

Miután Józsefet lepattintotta két nő is, a gazda úgy döntött, egy korábban kiszórt nőt, Böbét viszi el az úgynevezett álomrandira Dublinba, ahol második este el is hívta őt a kikötőbe. Magával vitt egy üveg bort.

„Én aszondom Böbe, hogy ki kellene nyitni azt a borocskát, és koccintani, és hálát adni az Úrnak” – mondta József, miközben elővett egy üveg bort abból a nejlonzacskóból, amit a repülőre is vitt magával kézipoggyászként. Böbe ezután megkérdezte, milyen borral készült József, utóbbi azonban nem tudott válaszolni, mert írül és angolul sem beszél, és nem tudta elolvasni a címkét, de miután kitöltötték a bort egy-egy műanyagpohárba, gyorsan kiderült, hogy József egy üveg száraz fehérbort emelt le a polcról. És itt kezdődtek a problémák, Böbe ugyanis saját bevallása szerint az édes bort szereti, ki is fakadt az első korty után, hogy „ez olyan száraz, mint a puskapor”.

József ezen a ponton azonnal támadásba lendült, és egy újabb erős csajozós szöveget dobott be:

„Akkor szerintem estére be kell nedvesíteni. Már nem a puskacsövet.” Böbe ezt azonban látszólag nem hallotta meg, közben ugyanis a táskájában kereste a sanszosan a reggelinél a zsebébe pakolt kis zacskós cukrokat, hogy azokat beleöntse a borba, majd a kisujjával kavargatva feloldja a cukrot a száraz borban. „Óriási nyelvtudásom hatása az lett ugye, a végeredmény, hogy bizony-bizony ez száraz bor volt, de Böbe nagyon klasszul előkapta az édesítőszert, és ennek felhasználásával már csodálatos volt, mert hiszen egész jó íze lett a bornak. Szuper csaj” – vonta le a konklúziót József, aki ezután kifejtette, hogy egyébként nagyon izgalmas volt Dublinban a buszos városnézés, mert más esetben, amikor bemegy busszal Lajosmizsére, akkor semmit nem vesz észre.