Hahó, értelmiségiek, ebben a realityben Nagy Zsolt is szerepel, szégyenkezés nélkül be lehet kapcsolni a tévét!

tévé
2023 november 20., 20:15

Jó, benne van a saját bevallása szerint nárcisztikus szociopata Árpa Attila is, aki most kapott egy év nyolc hónap felfüggesztettet, de ő csak a műsorvezető. A játékosok viszont a megszokott reality-szereplőkhöz képest most olyanok, akik képesek összetett mondatokat is megfogalmazni.

Bizonyos szempontból mondjuk az is élvezetes lett volna, ha az RTL új realityjébe is bikinis és fürdőgatyás, kanos huszonéveseket válogatnak be, de a Traitors – magyar címén: Az Árulók: Gyilkosság a kastélyban – lényege most kivételesen nem az, hogy azon röhögjünk, a szereplők mekkora tragédiaként élik meg a szexmegvonást, vagy hogy megtudjuk, kinek milyen volt a gyerekkora, hanem hogy azt nézzük, mennyire borul meg 22 ember elméje a bizalomhiány miatt. A Traitors műfaját tekintve egy taktikai-pszichológiai-bűnügyi reality, ami a holland RTL De Verraders című műsorán alapszik. Gyakorlatilag olyan, mint egy élőszereplős Cluedo: ki kell találni, ki a gyilkos. A helyzetet viszont bonyolítja, hogy ez a játék közel két hétig tart, és rögtön három gyilkos is van, akik ha lelepleződnek, helyükre új gyilkosok kerülnek, akiknek továbbra is az a feladata, hogy minden éjjel megöljenek – vagyis hazaküldjenek – egy-egy játékost. A játék lényege nyilván az, hogy kiszórják az összes gyilkost, a gyilkosokat leleplezők pedig aztán megkapják az „akár” húszmillió forintos nyereményt. De ha a végére mégis bent marad egy „áruló”, ő viszi az összes pénzt.

Na de most, hogy letudtuk a játékszabályokat, nézzük, milyen nevekkel próbálta meg az RTL mindezt megoldani, illetve behúzni azokat a nézőket, akik eddig inkább undorral elfordultak, ha meghallották a reality szót.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.