Azt ígéri a felcsúti focicsapat legújabb videója, hogy a klub szurkolója, rajongója, fanatikusa leszel

sport
január 02., 19:04

Most, hogy Mészáros Lőrinc szerint a Puskás Akadémia a világ egyik legkiválóbb utánpótlásműhelyévé vált, itt volt az ideje, hogy a felcsútiak végre félretegyék a túlzott szerénységet, és úgy kommunikáljanak, mint a focivilág legnagyobbjai.

El is készült egy videó, 2024 legpátoszosabb szövegével és természetesen Puskás fotóival. A Felcsút új szlogenje az Egy szív lett. És az a legkevesebb, hogy ebből az alkalomból a klub eddigi színei közül a sárgát lecserélték aranyra.

Amit erről a bizonyos szívről tudni kell:

„Egy szív, amely ott lüktet az aranyban és a kékben, tele érzelemmel, tele büszkeséggel, egyszerre jelenti az összetartozást és az otthont, ahol élvezheted a kényelmet, ahol a legkisebb részlet is a minőségről szól. Ahol úgy láthatsz mindent, mint sehol máshol. Ahol a hétköznapok is színesek, az ünnepnapok feledhetetlenek.”

Hogy nem másról van szó, hanem valóban Felcsúton járunk, azt azzal támasztják alá, hogy a helyi stadionból mutatnak képeket. Ezeken szurkolótábor legfeljebb digitális trükkel lehetne, bár nem lenne csoda, ha a videó megnézése után sorok állnának sorba a jegyekért.

„Egy szív, amely egyforma hevességgel ver mindenhol, elviszi a hírnevet, magával hozza az élményeket, hazát teremt az idegenben. Bekapcsol egy végtelen keringésbe, amely felpezsdít maga körül mindent, szurkolóvá teszi a nézőt, rajongóvá a hallgatót, fanatikussá a szimpatizálót. Mindenkihez beszél, de igazán hozzád szól.”

link Forrás

Sok egyéb mellett még ezt kell tudni a felcsúti üreges, izmos falú tömlőről:

„Egy szív, amely idegenben is a hazáért dobog, elszántan halad ismert és ismeretlen utakon, messzire szállítja a büszkeséget, hazahozza a dicsőséget. Csak ránéznek, és tudják, játékosok ülnek rajta, de egy csapat száll le róla, amely mindig magával viszi a Puskás-szellemiséget, amit meg tudunk mutatni kívülről, de igazán érezni csak legbelül lehet a szívben, amiből csak egy van”.