Egy férfi agyonszexualizálásával indult 2024

ÉLET
január 12., 15:12

Az elmúlt napokban bármilyen felületet nyitottam meg az interneten, három percen belül szembejött velem Jeremy Allen White (bulvárcelebes szaklapokban manapság már csak JAW), amint ábrándos szemekkel néz a kamerába egy szál alsónadrágban.

Szintén bulvárcelebes szaklapos kifejezéssel élve White-nak ezzel sikerült kettétörnie az internetet, valahogy úgy, mint tíz évvel ezelőtt Kim Kardashiannak, pedig White nem a csupasz fenekét, csak a hasizmát mutatta meg, miután igent mondott a felkérésre, hogy legyen a Calvin Klein új bugyialsógatyamodellje.

A helyzeten csak dobott, hogy pár napra rá kapott egy Golden Globe-ot is, miután sikeresen eljátszotta a Bear című sorozat erősen szorongó séfjét. Mondjuk a Calvin Kleinnél nagy valószínűséggel nem a traumadús családdal rendelkező szakács szerepe, inkább az Iron Claw (Vaskarom) című filmje miatt döntöttek úgy, hogy összekötik a kellemeset a hasznossal – vagy fordítva, kinek hogy tetszik –, és ha már White kigyúrta magát a szerep miatt, akkor ráadtak pár alsógatyát is egy New York-i bérház tetején:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.