Öt nap alatt több mint 20 milliót költöttek Magyar Péter lejáratására a megafonosok

POLITIKA
február 15., 20:20

„Keddi jóslásunkkal nem vállaltunk kockázatot, de a mérték felülmúlta a várakozásunkat: két nap alatt megduplázta reklámköltéseit a Megafon. Február 10-e óta már összesen legalább 20 430 000 forintot hirdettek el. És az összeg folyamatosan nő” – írja a Political Capital.

link Forrás

A Megafon Cinematic Universe robotjai katonás rendben álltak rá Magyar Péterre, ilyen videókat futtatva róla:

link Forrás

Magyarnak még a Tinder-profilját is előszedték:

photo_camera Forrás: Bohár Dániel - Riporter/Facebook

„2 napja Havasi Berci még azzal szédítette az országot, hogy reménytelen helyzetben lévő kétségbeesett ember próbálkozásaival nem foglalkoznak. Azóta a propagandistáik két nap alatt elégettek 20 millió forintot a lejáratásomra és hecckampányba néhány levitézlett »zenészt« is bevontak” – írja Magyar Péter, alighanem Dopemanre célozva, aki ragrímekkel szállt bele Varga Judit volt férjébe:

link Forrás

Magyar Péter azt is írja: „Ma azt is megtudhattuk, hogy elrendelték a nyomozást néhány általam felhozott ügyben. De mindenki legyen nyugodt, az eljárás az én ellehetetlenítésemet célozza majd.”

Magyar Péter Varga és Novák lemondása után bejelentette, hogy lemond az állami céges pozícióiról, mert „egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba”. Vasárnap bement a Partizánba, hogy bemondja, Rogánnak mennie kell, és feltegye azt a már többekben megfogalmazódott kérdést, hogy: „Kialakulhat-e normálisan egy országban, hogy pár családé az ország fele?”

Magyarnak teljes fordulatszámon ment neki a kormányzati kommunikációs gépezet. Orbán sajtófőnöke egy reménytelen ember kétségbeesett próbálkozásáról beszélt, majd a megafonosok is beleszálltak, Bohár Dániel például külön posztban fejtette ki, hogy „eddig csak elviseltük Varga Judit iránti tiszteletből, de most már mindenki a saját szemével láthatja, hogy hibbant”.

link Forrás