Két hete hallgatnak a minisztériumok Magyar Péter súlyos állításaival kapcsolatban

POLITIKA
február 28., 09:54

Február 11-én, vasárnap Magyar Péter, a közélettől a kegyelmi ügy egyik vezéráldozataként visszavonult Varga Judit volt férje kimerítő interjút adott a Partizánnak. A beszélgetés bő másfél órájában elhangzott néhány meredek állítás, amelyek nem csupán a konkrét üggyel, de általában véve a Fidesz, illetve a kormány működésével kapcsolatban is felvetnek kérdéseket.

Mely kérdéseket újságíróként értelemszerűen megpróbáltunk feltenni azoknak is, akiket érintenek.Az eset egyik viccesebb leágazását még azon frissiben meg is írtam, amikor kiderült, hogy Rogán Antal minisztériumának sajtókapcsolati mailcíme nem működik.

Eddig tartott a humorfaktor.

Elküldtem viszont egy sor kérdést február 12-én és 13-án a szóba jöhető minisztériumoknak és másoknak is, hátha érdemben reagálnak a Magyar Péter által felvetett témákra. Választ sehonnan sem kaptam - ami egyrészt nyilván várható volt, hiszen a legritkább esetekben érkezik válasz az ilyen típusú megkereséseinkre, másrészt viszont olyan állításokkal kapcsolatban kértem a minisztériumok reagálását, amelyekkel kapcsolatban bármely állampolgár joggal várna választ attól a kormánytól, amely elméletileg a népképviseletet látja el.

Lássuk az egyes minisztériumoknak és politikusoknak milyen kérdéseket küldtem:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.