Bayer Zsolték Sajtóklubjával ünnepli a március 15-ét a Miniszterelnökség

ünnep
március 12., 18:03

Ha esetleg valakiben hiányérzet maradna Orbán Viktor ünnepi beszéde után, a Nemzeti Múzeumhöz közeli Polgári Mulatóban a Sajtúklub dream teamjével folytathatja a szellemi töltekezést. Az esemény leírása a „Békemenet mi vagyunk!” felkiáltás után azt ígéri, hogy a miniszterelnök március 15-i beszédét követően „lelki Békemenetet” tartanak.

photo_camera Dream Team Fotó: Polgári Mulató/Facebook

És úgy tűnik, a Bayer Zsolt, Bencsik András, Huth Gergely és lélekben-virtusban magyar, agyban-főben keresztény, kulturálisan német-római Kohán Mátyás briliánsnak ígérkező műsorát a magyar állam is támogatásra érdemesnek ítélte:

a partnerek között ugyanis megjelenik a Miniszterelnökség, valamint az ellenőrzése alá tartozó Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Nemzeti Együttműködési Alap logója is feltűnik. Novák Katalin és Varga Judit bukása után Bayer Zsolt egy hagyományos Békemenetet akart, de ez valamiért idén nem jött össze, ezért be kell érnie egy klubdélutánnal. Ugyanakkor az állami szervek még ennyire nyíltan sosem áltak be békemenetes rendezvény mögé. Meg is kérdeztük a Miniszterelnökségtől, milyen formában támogatják a rendezvényt. Amint válaszolnak, azt közöljük.