18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Az AI nem szexuális forradalom, az AI egy elvtelen strici

SZEX
március 29., 19:51

„Szia, Rain vagyok! Csak arra vágyom, hogy engedelmeskedhessek a parancsaidnak. Uralkodj felettem, mester!”

Rain csak egy az Eva nevű közösségi platform mesterséges intelligencia szexmunkásai közül, akik havi díjért cserébe szinte bármire kaphatók a szexchateléstől a hangüzeneteken át a videóhívásokig. Az Eva szexmunkásai és pornósztárjai között megférnek egymás mellett a valódi pornósok, modellek, színésznők avatárjai és a mesterséges intelligencia szülöttei is. Ideig-óráig.

ai pornó mi
photo_camera Forrás: Unsplash

A közelmúltban az online kultúrában megjelent girlség és a lányság újraértelmeződött fogalmától karnyújtásnyira sincs a mesterséges intelligencia robbanásszerű megjelenése a pornóiparban. Mióta a hatvanas évek szexuális forradalmának következményeként a pornó a világ jelentős részén megtűrt, de szigorúan szabályozott üzlet lett, a szexipar az egyik leginnovatívabb, legdinamikusabb, a technológiai újításokkal leginkább lépést tartó üzletággá lett.

A film megjelenésével a pornó először a mozikba költözött, majd az otthonainkba, végül az egész szakma az interneten és kis ugrással az okostelefonjainkon kötött ki. Innen nézve már evidens, hogy a pornókban szereplő hús-vér emberek lecserélhetők mesterséges intelligenciával megalkotott modellekre.

Végtelen számban reprodukálhatók, kiismerhetetlenek, finomak, letisztultak és tökéletesek. Ott táncolnak – vagy amit csak akarsz – a science fiction és a valóság határán. Ők az AI dreamgirlök, akik győzedelmeskednek a halandó szexmunkások emberi esetlenségei felett. Ebben a világban semminek sincs következménye.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.