Megszólalt az illetékes polgármester az illetékes elvtárs állítólagos kitiltása ügyében

belföld
április 19., 17:03

„Megérkezett a felkérés az ócsai művelődési háztól egy kétórás önálló estről, rá két hétre jött a lemondás telefonon. Miszerint a polgármester úr nem engedélyezi! Nemkívánatos személy lettem tisztelt ócsai közönség, jóllehet a többi szereplés kárpótol” – írta csütörtökön Facebook-oldalán Koltai Róbert színművész, aki sok egyéb szerepe mellett a nyolcvanas években az illetékes elvtárs figurájával tett szert óriási népszerűségre.

Még aznap kerestük a várost 2010 óta vezető fideszes politikust, Bukodi Károlyt, üzenetünkre nem reagált, de péntek este kitett egy videós posztot az ügyről.

Szerinte ez egy politikai lejáratás, amit nem véletlenül időzítettek két nappal az önkormányzati választási kampány kezdete elé. Az eset ugyanis januárban történt, Koltainak szerinte addig számtalan lehetősége lett volna szólni a történtek miatt.

És hogy mi történt szerinte? Az ócsai szabadidőközpont éves tervet készít, ilyenkor több művészt is megkeres, köztük volt Koltai Róbert is, akit pedagógusnapra szerettek volna felkérni, de végül mégsem őt választották. „Ennek a lekommunikálása egyébként nem a legjobban sikerült, és ebből lett az, hogy a baloldali média ezt már úgy tálalta mindenki elé, hogy én kitiltottam művész urat a városból” – mondta a polgármester, aki szerint neki se eszköze, se joga nincs a kitiltáshoz, és ő nem is ilyen ember.

Kiemelt videóink