A hétvégi hárompuskás szuperprodukció két szupermenedzsere eldalolja, hogyan sikerült elszórakoztatni 138 000 nézőt. A vendégünk: Tóth Gergő és Tóth Kristóf. Egyébként mindketten zenészek is, Gergő a karizmatikus metálordító archetípusa volt a Blind Myselfben, Kristóf pedig Lord Panamo álnéven fehér Panama-kalap alá szorult áljamaikai skaénekes, de főállásban mindketten az Azahriah néven befutott 22 éves Baukó Attila karrierjét egyengetik, és szakmai életük legbonyolultabb legnagyobbabb szabásúbb projektjén estek túl a hétvégén. Ennek a tanulságait fejtegetjük.
A Kör belső tagjai és a Közösség csomag előfizetői máris hallgathatják, a többiek kicsit később. Az előfizetős podcastok kezelése a lejátszókban: 444.hu/pod
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.