Bár a jelöltségtől visszalépett, Szentkirályinak tovább kell kampányolnia

választás
június 08., 14:55
photo_camera Fotó: Purger Tamás/MTI/MTVA

Bár a főpolgármester-jelöltségtől visszalépett, Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz fővárosi listavezetőjének tovább kell kampányolnia. Hidvéghi Balázzsal, a Fidesz EP-képviselőjével látogatott meg idős szimpatizánsokat.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi listavezetője (b), Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője és Szepesfalvy Anna, a XXII. kerület Fidesz-KDNP-s alpolgármestere (b2) társaságában az Egymillió Találkozás Napjára szervezett kampánykörútján Budatétényben 2024. június 8-án.
photo_camera Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi listavezetője (b), Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője és Szepesfalvy Anna, a XXII. kerület Fidesz-KDNP-s alpolgármestere (b2) társaságában az Egymillió Találkozás Napjára szervezett kampánykörútján Budatétényben 2024. június 8-án. Fotó: Purger Tamás/MTI/MTVA

Szentkirályi továbbra is azzal kampányol, hogy „váltsuk le Karácsonyt”, az újabb videóiban már nem utal arra, hogy ehhez Vitézy Dávidra kell szavazni, ahogy azt a visszalépésekor kérte. Orbán azt állította, Szentkirályi ötlete volt a visszalépés. A Fidesz eddigi főpolgármester-jelöltje azt ígérte, nem hagyja cserben a budapestieket.

A Kétfarkú Kutyapárt szerint a Fidesznek ezt a versenyt is sikerült elrontania Szentkirályi visszalépésével.

Kiemelt videóink