A Fidesz akkorát nyert, hogy azóta sem történik semmi úgy, ahogy ígérte

POLITIKA
június 21., 15:01

Orbán Viktor a választási győzelme után nem győzte kijavítani a riportereket, hogy a Fidesz bár 44,79 százalékot kapott, ők jobban szeretik ezt 45 százaléknak látni, vagy ahogy a köztévé riporterének jelezte: „ha 45-öt mond, akkor az úgy jobban hangzik”.

A kerekített 45 százalék is kevesebb, mint a szavazatok fele, márpedig Orbán és a teljes Fidesz-kommunikáció azt sulykolta a választás előtt, hogy Magyarországon csak a Fidesz és a KDNP áll ki a béke mellett.

link Forrás

Amit Gulyás Gergely a választás utáni kormányinfón már úgy magyarázott, hogy a Mi Hazánk sem háborúpárti, így meg is van a többség.

A számkerekítésen túl is akadt bőven kommunikációs feladvány június 9. óta. Többen talán meglepve látták, hogy a Fidesz hazai győzelme nem jelentette automatikusan a háború leállítását, az ő esetükben még egy kis türelemre van szükség, majd Donald Trump novemberi amerikai győzelme hozza el a békét. („Az első félidőt megnyertük, 1-0 ide, Európában a békepártiak győztek, és akkor várjuk Donald Trump elnök urat, hogy a második félidőt hozza le az Egyesült Államokban, és akkor meglesz a béke” – mondta Orbán a köztévének a választás másnapján.)

A Fidesz nem csatlakozik oda, ahova nem is várják

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.