Az FTC szívesen együttműködik a DK-s Gréczy Zsolttal, de a 444-gyel nem

POLITIKA
július 02., 13:06

„Engem is az a megtiszteltetés ért – más ismert személyek között – hogy a Ferencváros felkért, hogy a mai hivatalos premieren mutassam be a csapat új mezét” – posztolta hétfőn büszkén Gréczy Zsolt, aki gyerekkora óta Fradi-drukker.

link Forrás

A DK-s politikus FTC-rajongását nem ingatta meg sem az, hogy a Fidesz alelnöke, Kubatov Gábor a klub elnöke, sem az, hogy az orosz hadsereg ukrajnai háborúját finanszírozó Gazprom lehet a Fradi főszponzora. Gréczy azóta újabb posztban magyarázta el, miért reklámozta az új mezét a Fradinak, ami egyébként annyira fontos Orbán Viktornak, hogy a 2018-as kétharmad után először az FTC-hez ugrott be, hogy megköszönje a támogatást.

Megkérdeztük az FTC sajtóosztályát, hogy miért pont – az Országgyűlésből 2019-ben nem éppen családbarát fotóinak kiszivárgása után kihullott – Gréczyre esett a klub választása, és hogy milyen más ismert személyeket kértek fel a mez reklámozására, de a Fraditól azt válaszolták:

„Tisztelt uram!

Már többször jeleztük, hogy a 444.hu nevű internetes platformmal nem kívánunk együttműködni. Önöket nem érdekli a valóság, az FTC-vel készített anyagok kizárólag eszközül szolgálnának egyoldalú és elfogult tájékoztatási céljainak.

FTC Sajtó”

Kubatov Gábor a Békemeneten 2024. június 1-én.
photo_camera Kubatov Gábor a Békemeneten 2024. június 1-én. A Fidesz alelnöke az EP-választás napján sem nyilatkozott a 444-nek. Fotó: Bankó Gábor/444

A múlt héten a DK-közeli Nyugati Fény a 444-előfizetések felmondását hirdette, Gyurcsány Ferenc pártelnök pedig bejelentette, hogy a 444 a DK politikai ellenfele, miután egy véleménycikkben paprikajancsinak neveztem a volt miniszterelnököt, aki egyébként kormányfőként 2008-ban paprikajancsinak nevezte Orbán Viktort. Gyurcsány 2015-ben Friderikusz Sándornál azt mondta, ő nem paprikajancsi.

link Forrás
Kiemelt videóink