Borízű hang #184: Szkopjeizálódás és Szovjetunió Nürnbergben és a Dél-Alföldön [Rövid Katinka]

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Az előfizetők (de csak a Belső Kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt tudsz előfizetni a 444-re.

Forrás

Járt utat a járatlanért el-elhagyó műsorunk fölényesen bizonyít, mi több, túl is mutat önmagán.

  • 00:45 Halló, itt Nürnberg! Mr. Hilter. Latin grillek és női csizmák Észak-Brabantban.
  • 05:55 Melegrekord a Dél-Alföldön.
  • 09:43 Magyar települések, ahol a McDonald's a legjobb étterem. Pizza Twisters Hawaii. A kádárkockák hőszigetelése.
  • 12:54 A szovjet civilizáció nyomai Gyomaendrődön. Süvegbuszmegálló Kirgizisztánban.
  • 16:59 A posztszovjet, kockás, oldalzsebes bermuda. Színházi emberek Dusanbéban. A kínai civilizáció kiszorítja a szovjetet Tádzsikisztánból.
  • 21:50 Történelmi városmagok a Dél-Alföldön. Magyar sör és pezsgő Nyugat-Európában. Szkopjeizálódás. Asgabat az Egyetem téren.
  • 26:20 Jicák Samir és Michael Jordan hitlerbajsza. A büntetőfékező rendőr.
  • 29:20 Helyreigazítás: Szlavónia. Helyreigazítás: Tarr Béla bálnája. Krasznahorkai, a pozőr.
  • 34:38 Ki nyerte az olimpiát? Kokó és Madár Helifről. Hány érme van a béna finneknek és szlovákoknak?
  • 39:55 Nemzetállam és olimpia. Idősebb vagyok mint ahány érme van Szlovákiának! Muszukajev Iszmail és Deutsch Tamás az aranygépen.
  • 44:00 Szily László sérve. Aki paraszt, az magánban is paraszt. Újságírót nem éri meg magánbiztosítani.
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom