Úgy köszönte meg a Heim Pál kórház a Tisza Párt adományát, hogy abban nem volt sok köszönet

Egészségügy
augusztus 31., 22:53

Másfél nappal azután, hogy támogatói adományokból 200 liternyi fertőtlenítőt és körülbelül 4000 tekercs WC-papírt vitt Magyar Péter a Tisza Párt nevében a Heim Pál Gyerekkórházba, mert ezeket hiányolta onnan, az intézmény Facebookon reagált az akcióra.

A szombat este 7-kor megjelent posztban azt írják, hogy az adományt a csaknem teli raktárba szállították, ahol a kórház és a központi fenntartó által szállított kézfertőtlenítőket és wc-papírokat tárolják. Minderre egy képpel is ráerősítettek, ami egy csurig töltött raktárban készült.

link Forrás

A poszt alatt természetesen kommentelt Magyar Péter. Azt írja, hogy „ha tényleg tele lett volna a raktár (nem volt), akkor esetleg március óta lehetett volna fertőtlenítőszert és wc papírt kihelyezni a mosdókba. Legalább a fogadó helyiségekbe, ahol naponta több száz (fertőző) gyermek megfordul.Szívesen vittük. Köszönjük minden egészségügyi dolgozó munkáját!".

Nem ritka, hogy adományokat kap a gyereket ellátó kórház. A Facebookon nagyon megköszönték például, amikor kaptak több raklapnyi ásványvizet kaptak vagy használt ruhák és társasjátékok érkeztek, örültek 60 kanálnak és szintén hálásak voltak a jótékonysági vadászaton gyűjtött pénzadományért. De úgy általában mindenki támogatását hálásan köszönik.

Kiemelt videóink