A Vasárnap.hu felfüggesztette az együttműködését Bese Gergővel, a lap erről szóló közleményében csak a lényeg nincs benne

belföld
szeptember 07., 16:26

Bese Gergő plébános botrányáról lassan csak az nem hallott, aki kő alatt él, pénteken írta meg minden kormányfüggetlen lap a Válasz Online alapján, hogy a NER-kedvenc, sokat szereplő papról egy akta kering, miszerint melegpartikra jár, és férfiakkal folytat kapcsolatot.

Az egyház ezután felfüggesztette Besét, a Orbán Facebookjáról gyorsan törölték a képeket, amelyeken a pap a Karmelitát szenteli. Szombaton reggel megírtuk, hogy az őt sokat szerepeltető kormánymédia nem terheli az olvasóit a valósággal Bese kapcsán, aztán még Orbán Viktor rögtönzött kötcsei sajtótájékoztatóján is előjött a téma.

A Vasárnap.hu szombaton délutánra szülte meg a tökéletes megoldást: két mondatban bejelentették, hogy Besét az érsek felfüggesztette, úgyhogy ők is megszakítják vele a szerzői kapcsolatot.

És hogy miért függesztette őt fel az érsek? Hogy mit gondol az egész ügyről a lap? Hát, azt a Vasárnap.hu olvasói egyelőre nem fogják megtudni.

Kiemelt videóink