Elnézést kért a Pesti Srácok műsorvezetője, aki szerint Karsai Dánielnek türelmesen kellett volna megvárnia a halált

belföld
október 05., 12:30

„Ha a megfogalmazásom, stílusom bántó volt, elnézést kérek érte. Nem volt célom sem a polgárpukkasztás sem a gyászoló család megbántása” – írta a Facebookon legújabb posztjában Kroó Zita, a Pesti Srácok műsorvezetője.

Kroó egy csütörtöki műsorban arról beszélt, hogy a múlt héten elhunyt, a gyógyíthatatlan beteg Karsai Dánielnek meg kellett volna várnia, hogy az élet azt mondja, „Danikám, akkor most van vége!”. Nem értette, hogy ebből miért kell politikai ügyet csinálni.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor/444

Péntek este még Kroó az „őrjöngőkhöz” szólva arról posztolt, a teljes műsor arról szólt, hogy „az életet Isten adja és ő is veszi el”, és legyenek már annyira liberálisok, hogy az ő véleményét is elfogadják.

Szombaton jutott el a bocsánatkérésig, azzal, hogy fenntartja, nem ért egyet azzal, hogy Karsai Dániel ügyét politikai haszonszerzésre használták, ahogy nem ért egyet az eutanáziával sem.

photo_camera Kroó Zita

„Méltósággal meghalni nekem nem azt jelenti, hogy egy korábban életerős ember leépülését bemutatjuk a médiában. Még akkor sem, ha ennek valamilyen célja van.”

Megismételte, hisz abban, hogy az élet kezdetéről és végéről Isten dönt, ezért nézi kritikus szemmel a programozott császármetszéseket is.

Kiemelt videóink