Furtballszakmailag és minden más lehetséges tekintetben messze a mezőny fölé magasodó műsorunkban ezúttal is kiérlelt, mély gondolatoké, valamint a humoré a főszerep.
A Belső kör és a Közösség előfizetői csomagok tulajdonosai máris hallhatják az adást. Az ingyenes verzió hétfőtől, tíz perccel rövidebben. Használati utasítás a teljes verzió meghallgatásához. Fizessenek elő!
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Úgy tárgyalt a befektetőkkel a kormány nevében, hogy közben magánérdekeltsége volt a cégben, akikkel az arabok nem sokkal később megállapodtak az új központról.
Egy szakorvos szerint emögött az állhat, hogy mivel már tudjuk kezelni a HIV-fertőzéseket, egyre kevésbé vagyunk óvatosak.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.
Hétfő van, szabad a Borízű! ByeAlexet kipécézték, Orbán kínaiban, nyugdíj helyett Himars, felszólalás a szaunázóbűnözés ügyében, kamupárt-spektrum és -klaszter, utolsó elsőzők, egy kupica Salmiakki, csak az íze kedvéért, szmog. Ja, és lesz élő! (De Orbán gépén ki a Leslie Nielsen?)