Hoppácska! Hoppácska! Héló-héló-héló! Eleddig is meglehetősen színesnek-szagosnak nevezhető, a lehető szélesebb értelemben vett szakmai és közönségsikereket halmozó, piacvezető műsorunk a lehetetlennel határos módon újabb szintre tudta emelni eddig is csimborasszó jellegű önmagát, és ezentúl audiovizuális formátumban is megtekinthető az egyik népszerű videómegosztó platformon.
A videós Borízűnek is lesz (sőt: van) hosszú, előfizetői változata, és rövidebb, ingyenes. Az előfizetős itt, a 444-en megjelenő cikkekből érhető el, szombatonként jelenik meg, az ingyenes meg hétfőn, a 444-en és persze a Youtube-on. Praktikus „bekövetni” a 444 YT-csatornáját!
Az epizódot a Belső kör és a Közösség előfizetői csomagok tulajdonosai máris hallhatják, sőt nézhetik is; az ingyenes, tíz perccel rövidebb változat hangban egy nap múlva, videón majd hétfőn. Ha előfizetsz, nemcsak hosszabb Borízőt hallgathatsz előbb, de a független sajtót is életben tartod.
Használati útmutatónk az előfizetős, hosszú verziók kezeléséhez mindenféle podcastalkalmazásokban.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Végiggyalogoltunk egy napot a Budapestről Nagyváradra tartó menettel. Kisújszállás és Kertészsziget között kiderült, hogy a Tisza már Magyarország egyik legreménytelenebb szegletében is erős, és hogy jobb a szabad levegőn jobb sétálni, mint egy sportcsarnokban hőbörögni.
A magyarhoz hasonló autokráciák legnagyobb szakértője szerint Orbán nem tud a végtelenségig hatalmon maradni a mostani, viszonylag puha módszereivel. De Steven Levitsky szerint több esély van arra, hogy a következő évtizedben Magyarország a demokrácia felé mozduljon el.
A Fehér Ház terrorizmus elleni hozzáállásából adott gyorstalpalót Trump magyar származású tanácsadója egy budapesti biztonságpolitikai konferencián. Kína, szólásszabadság, migránsok, LMBTQ a fókuszban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.
Hétfő van, szabad a Borízű! ByeAlexet kipécézték, Orbán kínaiban, nyugdíj helyett Himars, felszólalás a szaunázóbűnözés ügyében, kamupárt-spektrum és -klaszter, utolsó elsőzők, egy kupica Salmiakki, csak az íze kedvéért, szmog. Ja, és lesz élő! (De Orbán gépén ki a Leslie Nielsen?)