Több NB I-es futballistát a vb-re, hadd emelkedjen a színvonal: a ferencvárosi Laidouni a Dánia–Tunézia meccs embere

világbajnokság
2022 november 22., 16:59

Aissa Laidounit választották tunéziai részről a Dánia elleni 0-0-s meccs legjobbjának a katari foci-vb harmadik napján. A Ferencváros középpályása rengeteget dolgozott, jó cselei és passzai voltak, az utolsó percekben lecserélték. Laidouni az egyetlen olyan labdarúgó a világbajnokságon, aki a magyar bajnokságban játszik, igaz, időnként felbukkannak hírek, melyek szerint akár már télen magasabban jegyzett ligába szerződhet. Ehhez kiemelkedően kell teljesítenie a tornán, amire az első találkozón tehát nem lehetett panasz.

photo_camera Aissa Laidouni a dánok elleni meccsen Fotó: JEWEL SAMAD/AFP

További érdekesség a világbajnokságról: az argentinokat 5 perc alatt elintéző Szaúd-Arábia sikerének annyira örülnek az olajállamban, hogy szerdára munkaszüneti napot hirdettek. Annak ellenére, hogy általános alkoholos másnaposságra aligha kell számítani az iszlámot módfelett komolyan vevő országban. Ünnepelni viszont állítólag szesz nélkül is lehet.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.